Опаковане за международно преместване.

Превет от Хамали Попай

Попай БГ ООД  предлага професионално международно преместване на лични вещи, багажи. Цялостно обзавеждане от къщи  и апартаменти, така и групажни пратки който могат да се състоят от няколко кашона до цял камион.

За международно преместване един от най важните елементи е опаковане.  Камиони на Попай БГ ежеседмично извършва транспорт на багажи из цяла Европа. За да е безпроблемно преместването е нужно багажа да се опакова със качествени и подходящи за целта материали.

Пример за международно преместване е задължително използването на петпластови кашони, дебелината на кашона не позволява намачкване и повреждане на вещите.  за ценности, картини, предмети със голяма себестойност се използват дървени сандъци, за стъкла от секции, маси и други рискови неща се използват дървени рамки, който се изработват отделно за индивидуалният размер който е нужен. За гардероби, секции, маси, столове и други мебели и покъщина, може да се използва само айропласт, така и айропласт със крафт ( велпапе, картон ).       Предлагаме и международно преместване на домашни любимци. Преместаването на домашни любимци е индивидуално със специализиран транспорт и специални клетки в зависимост от животното  което се премества и дестинацията.

В багажа не се допускат за преместване акцизни стоки, алкохол, цигари и др. забранени от закона.

Всички продукти може да закупите от нашият офис или да поръчате от магазина ни за кашони www.kashoni.com. Ако не сте решили с коя фирма да направите вашето международно преместване не се колебайте да се свържете с нас. Ако сте решили пък сами да се премествате винаги може да разчитате на професионален съвет.

Поздрави Попай БГ ООД