Планиране на преместване

Привет от хамали Попай. Днес ще обърнем внимание колко е важно предварителното планиране за да протече едно преместване добре.

Предварителния оглед е едно от най важните неща за планирането на преместването, при идването на консултант по преместването от Попай – можете да бъдете сигурен че ще получите професионална и компетентна помощ.

Примерно – преместване на офис.

Нашия консултант ще ви даде насоки кой неща трябва да се разглобят, за кой не е нужен демонтаж.  Какъв ресурс от хамали и транспорт ще  е нужен за преместването. Как ще се разпределят хамалите.

Важен елемент от едно преместване е опаковането и обезопасяването на багажа за тази цел ние можем да осигурим нужните кашони и опаковки за преместването. Ако дори на се спрете на нашата фирма за преместване може да закупите кашони от нашият онлайн магазин kashoni.com.

Друг важен елементо от преместването е правилното планиране на транспорта. Хамали Попай разполагат с богат автопарк на бусове и камиони, пригодени за преместване, с падащи бордове стени на фургоните обезопасени с меки дунапренени подложки, колани за стабилизиране на имуществото, транспалетни колички, подемна техника, студиопори и ъгли за безопасното транспортиране. Планирането за местото за спиране е от голяма важност. Поради ежедневното преместване в центъра на София е нужно да се планира паркоместо за камиона който още транспортира багажа.

но дори да трябва да паркираме така бъдете сигурни че багажа Ви е в сигурни ръце.

Поздрави от хамали Попай.