Хамали Попай и пчелен мед

cropped-header.jpg

Привет от Хамали Попай.

Фирмата ни продължава да разширява портфолиото си от бизнеси. След успешния проект за продажба на кашони за преместване и доставка за София и страната Попай БГ стартира и нов бизнес не дотам дотолкова свързан с услугите който предлагаме хамали и товарен транспорт но се надяваме поне толкова доходоносен от хамалски услуги.

Фирмата ни се сдоби с 300 пчелни кошера за производството на пчелен мед , восък , прополис и всякакви продукти от пчелен мед. Фермата за пчели е позиционирана в Плевенска област близо до град Левски. Благоприятният климат в района за отглеждане на пчелни семейства и производството и продажба на мед е причината да се отглеждат там.

Освен в производството на мед имаме изградена база за производство на кошери за пчели, рамки за кошери и всички производствени елементи за един кошер.

Базата е разположена на 3 декара имот и имаме капацитет за производството на 200 пчелни кошера на месец. Също така отглеждаме и пчелни майки и пчелни семейства за продажба и собствени нужди.

Всичко за предлаганите услуги и асортимент може да на мерите ни на новият ни сайт за мед . За поръчки на мед и заявки за кошери не се колебайте да се свържете с нас.

С Гаранциите на Попай БГ