Преместване на склад

Привет от хамали Попай.

Днес се наложи да преместиме собствения си склад който се намираше в квартал  Негован. Хамали и транспорт както е написано по учебниците изметоха склада буквално за два часа. Всичко започна с трудните времена който в момента тормозят хамалският бизнес  ( поне нашия ) но като водеща фирма ние от хамали Попай не мислим че кризата е само при нас. Наши колеги и познати хамали също се оплакват за неблагоприятните времена който настанаха за фирмите занимаващи се с преместване и хамалски услуги.

В скалада който ни е колкото нужен толкова и ненужен се наложи да преместим цялият инвентар от кашони, машини, техники за преместване, палетни колички и др. който всеки ден са неизменна част от всяко едно преместване.

Клиентите ни който са оставили бъгаж за съхранение по никъкав начим няма да бъдат засегнати от преместването на багажа им . Новите помеяения който ще ползваме са в складова база в кв Бенковски. Базата е обурудвана с СОТ , денонощна охрана и има много добра локация. Могат да влизат както транспорт  до 3 тона  така и големи контейнери и тирове.

Преместването от склад от 400 квадратни метра на 200 крие и свойте рискове. Но с помояа на нашите префесионални хамали всичко бе подередено перфрктно остана и още доста место за желаещте да ползват услугата съхранение на багаж.  Надяваме се в близко време нещата да се подобрят в нашата сфера и да не стигаме до такива дребнавщини.