Хамали Попай 2012

   Привет на всички настоящи и бъдещи клиенти и на всички читатели на блога на Хамали Попай, искам да им пожелая весела, щаслива и най веяе здравословна да е 2012 година. 

   Изминалата 2011г бе доста напрегната от към работа и задачи, не дотам толкова както  доходна както ни се би искало но имайки предвид икономическата ситуация в Европейския съюз мовем да я определим за доста успешна за фирмата ни. 

     Имаме няколко нови придобивки от към транспортни средства нов бус Мерцедес Спринтер товарен с падащ бори голям фургон обезопасен от вътре с специално покритие което при преместване предпазва мебелите от нараншеане без да е нужно да се опаковат прецизно. За камиона за който бяхме доста скептични по основение на мотора който е CDI се оказа много здрав,  както ходова част така и мотор, изминахме с него над 100 хиляди километра без да му смениме нищо с изключение на филтри и масла и нужните консомативи.

      Другата придобивка е пак камион за нуждите на хамали Попай Мерцедес 312 . Имайки и предитакава машина в автопарка ни но след инцидент при който изгоря до тотал се наложи да търсим отново същият транспорт. Незаменим в градски условия поради факта че е с двойна кабина и могат да се каяват по 6-7 хамали. Инаяе и много здрав и икономичен в сравнение с другите наши бусове.