Черен месец за хамали Попай

Изминава тежък месец за фирмата за хамалски услуги. На 12 този месец силен порой наводни склада ни  за съхранение на багаж и мебели. Леко пострадаха мебелите на клиент от Италия и още някой български клиенти. Спаси ни единствено навременното реагиране на нашите служители който реагираха и неуморно изтикаха водата от 400 квадратни метра помещение. За щастие нямаше пострадали мебели и техника понеже бяха прецизно опакковани и палетизирани върху палета.

Щети имаеше и върху набора ни от кашони на склад който съхраняваме. Пострадаха доста заготовки, които бяха оставени там където не трябва. За жалост къръка не е кон да се умори и на 24 сутринта в 3 и 30 ми се обадиха от полицията, че един от трите ни паркирани камиона се е запалил и е изгорял тотално, а след като се е запалил е направил и щети по другите камиони, за щастие щетите по другите са приемливи на фона на тотално изгорелия транспорт Хамали Попай макар и той да е застрахован –

Преди да изгори камиончето на Хамали Попай


Вече тече разследване и се надяваме правоохранителните органи да си свършат работата и да заловят вандалите сътворили тази мизерия. Надяваме се и застрохавателите ще платят за щетите  по транспортниите средства. Е неприятно е да ама какво  да се направи – вземаме нов камион и започваме да мачкаме конкуренцията както го правим и досега.

Много здраве на мизерниците – подпалвачи ако четат и се припознаят в темата!