Месец януари за нас Хамали Попай

Привет от Хамали Попай

Новата година и по-точно първият месец от 2011 за хамали Попай протичат в така познатия ни стил много работа и много ангажементи. Този месец имахме няколко доста големи премествания, преместихме вестник Новинар за което писах предния пост,  200 рабатни места , пълно опаковане, демонтаж – монтаж, кашони 2000 бр, транспорт на всичко това в рамките на два дни. Отедлно от това имахме преместване на стари наши клиенти на които няма да споменавам имената по тяхно желание да не бъдат оповестявани.

Хамали Попай местиха и 5 метални каси и сейфове  (ще покажа снимки другия път) по 1300 кг всяка една , много сложно изпълнение но благодарение на силния екип всичко мина по мед и масло !!!

Друг голям офис, който местихме е офисът пак на наш стари клиент ЕВРОБЕТ , преместването става от старата им сграда на Шипченско шосе до нови офиси съвсем близо до там. Поради многото  работа и нуждата от адекватна почивка се наложи да си закупим и едно джакузи за по добра релаксаия на екипа.  Новата придобивка беше доставена в ранчото на фирмата. Виж снимката.

Ето и тук един бивш тигър, който си почива.

Поздрави на всички колеги, които нямат работа. момчета не се безпокойте и при вас ще има … Не се знае точно кога но ще има !!!