Попай може да помогне на всеки от вас

Няма начин да не се сещате за нашят герой, храбрият и силен моряк Попай на който кръстихме фирмата си, която вдругиден ще остарее с още една година.Макар, че времето тече ние оставаме верни на себи си и на всички вас нуждаещите се от професионални хамалски услуги като не спираме действията си. Много мнения гласят, че една подобна фирма на нашата има кратка продължителност но това не е истина. Прочетете историята на Хамали Попай, вижте какво можахме да направим през десетките ни години на съществуване и как хората ни прецениха.

Клиентските гласове

Те винаги са били най-важните за нас като ръководители и работниците с които разполагаме тъй като те искат да видят какво мислите за положеният им труд. Усилията ни не останаха скрити и много хора написаха свойте благодарствени писма именно тук във виртуалното пространство от където и ни откриха за тяхните идей. Ние публикуваме само и единствено сериозните послания относно работата ни дори и те да са негативни но пишещите да са спазили добрият тон като условия за публикации в онлайн пространството. Хамали Попай търпят критики когато са основани и аргументирани по правилен начин, всеки друг вид коментари целящи най-просто да оронят престижа ни няма да намерят място в актуалният ни сайт.

Конкуренти и “номера”

Някои хора се опитват да правят номера, като публикуват постове с нецензурно съдържание, обиди и тем подобни именно заради “номерата им” ние закрихме поне на този етап преките коментари, които можехте да оставяте. Защото сме над нещата ние не обръщаме внимание на видната кражба на съдържание от десетки дръзнали да се нарекът професионалисти за товаро-разтоварен труд. Няма как да бъдем снеизходителни към подобни “доброжелатели” крадящи интелектуалната ни собственост но в духа на празниците ще оставим нещата да вървят пък бъдещето ще покаже какви мерки ще се вземат.

Позитвният финал от нас Хамали Попай

Получихте поредният бюлетин напомнящ за съществуването ни и придружен с малко подробности относно фирмата, която представляваме. Добре сте дошли да ни използвате и през новата година като ние ще бъдем значително по-добри защото инвестирахме труд и пари за допълнителното ни изграждане като съвременни товарачи. Успех и много здраве от Хамали Попай – добрите български товароразтоварачи.