Нова година, нова работа за нас

Много работа ще се изработи през 2011 година, растежа на бизнес възможностите за България е факт а с него идват и задължителните премествания, създаване на нови офиси и административни сгради, нови щаб квартири на фирмите търговци и хората искащи да се развиват у нас. Хамали Попай искат да поемат вашите поръчки за носене и обработка на тежки товари като отново припомняме за нашата пълна гаранция относно защитата на имуществото ви. Всички вие можете да звъните на нашите телефони като разчитате на всичките ни дейности от транспорт до опаковане и превоз без никакви проблеми.

Нашите достъпни решения

Бързо влизане в същноста на проблемите ви и работа на високо ниво за всякакви собственици без изключения. Добра координация на колегите от екипите ни, професионални водачи на превозните средства оборудвани с подходящата техника за товаро-разтоварни свойства заявени като нужда от вас и намеренията ви за бъдещо развитие. Присъствие в цялата страна, мобилност и качествени решения взети с единогласие от хората, които ще изпратим да се трудят при офис нуждите ви и частните персони. Решаваме, че можем да се заемем и с най-тежкото, което ни предоставите и в блогът ни сме показали целият ни опционален инструментаж.

(Вижте всички останали подробни статии за преместване от Хамали Попай)

Техническа поддръжка от Хамали Попай

Реалните ни предложения бихте могли да обсъдите с нас чрез телефонна връзка и през интернет, като за виртуалният вариант ние имаме необходимате техническа поддръжка, която ще отговори на вашите писма изпратени чрез e-mail до нас. Ще отговорим на всичките ви въпроси това, което ви интересува относно фирмата ни и нашите способнсти, цени и прочие. Очакваме да ни потърсите през цялата следваща година и дано да се задържим още много за да успяваме все така да бъдем добри ваши помощници за всичко тежко.

С голямо уважение : Екип – Хамали Попай!