Хамали Попай – историята продължава

Вие нашите избиратели прибегнали до услугите по товарене и транспорт на имуществото ви, познавате историята на Хамали Попай от нашият уебсайт и от блогът ни. Дългогодишната ни практика, многото и различни възможности, които сме ви предложили като транспорт, кашониране, помощ при ремонти и така нататък изграждат облика на правилният избор за всяко семейство или бизнес. От малка студентска бригада действаща като основна структура за редиците ни ние постигнахме успех, който ни формира като основен конкурент сред българските хамали и имаме право да се гордеем с тези факти.

Бъдещето показа, че ние сме още по-добри

Когато стартирахме в бранша преди много години не сме си и мислили, че имаме толкова много “победи” в професията си, като сред тях най-важната е моралната част на нещата, тази която ни представя като коректна и надеждна фирма за товаро-разтоварни функции от различен вид.Обичаме да казваме, различни услуги и едно качество, а именно доказано, перфектно изградено, доказано. Вие ставате свидетели на нашите статии, които с толкова любов написахме за вас и целта ни не е да се рекламираме а да затвърдим позициите и името си, което е в устите на мнозина в София, Пловдив, Варна и още десетки градове и села.

Очаквайте продължение на историята ни

Намеренията ни са то да бъде още по-добро и всички вие да можете да имате в тефтера си записан нашият телефон когато ви потрябват стабилни момчета носещи тежки предмети и материали. Хамали Попай ще играем главна роля при товарачите още години и това освен настоящите и бъдещи наши потребители трябва да го знаят и другите, които скрито се надяват, че ще изчезнем от хоризонта. Не бихме си го позволили защото имаме самочувствието, нагласата и стабилноста да се задържим на призовите места.

Един ден нашите работници могат да напишат в своята автобиография, че са се срещнали и са комуникрали с всякакви хора, различни характери, различен статут но във всеки един случаи са докарвали поръчките им до щастлив финал какъвто се обещава от нас. Още за историята на Хамали Попай, за нашият голям екип и услуги ни ще можете да намерите подробности точно в този блог, очакваме да се завърнете към него.