Предложете Хамали Попай на приятелите си

Имате голямо обкръжение от любими приятели, на които истински държите и желаете да бъдете максимално полезни. Ето ви едно основно направление за,, което е напълно възможно да помогнете и то се нарича хамалски услуги чрез нашите наистина добри професионалисти. Добре е когато помагате някому да го правите само и при условие, че сте запознати със съществуването му и начина по който е развито то.

Има няколко етапа, които да вземете под внимание, при предложение към ваш приятел а те са:

– Запознати ли сте с услугите на Хамали Попай?

– Използвахте ли ни за ваши цели?

– Харесаха ли ви условията ни?

– Бихте ли се завърнали при нас?

– Как намирате сайтът и информацията в него?

При положение, че имате отговори на поставените въпроси то значи, че можете да ги коментирате с хората около вас и дори е предпоръчително да го направите за да могат те да се докоснат до качеството.

В случай, че сте доволни от работата положена за вас

Разкажете на ближният си как ние поехме всички процедури по премествавне и обработка на товарите ви там където вие пожелахте да го сторим. Споменете цената, която сме изискали от вас но винаги имайте на ум, че всяка една услуга бива динамична и финансовият и облик може да бъде променен според конкретните изисквания на отделните заявители. Транспорт, опаковане и останалите предложени от нас фактори биват калкулирани според сложноста на работата с която ще ни нагърбите и ако вие сте избрали нас за по-масови проекти то това никак не значи , че приятелите ви и респективно вашите роднини ще бъдат таксувани по същият начин за по-малки поръчки.

Споразумение между нас и вас

То ще дойде когато потърсите услугите ни и използвате контакт към нашата фирма. Винаги ще ви изслушаме и заедно ще открием пътят по пълна обработка за изисканият труд от нас. Доверете ни се ние имаме дългогодишен опит при договорките и взаимоотношенията с платците търсещи товаро разтоварване като сме приготвили за пълна програма и пакети за всяко една ваша амбиция, която ще реализираме в бъдещ аспект.