Хамали Попай – направи си къща и я обзаведи

Ние доста, често се слбъскваме с поръчки за пренос на товари за обзавеждане на нова къща като клиентите, които ни търсят за това начинание изискват пълна безупречност при работата с тяхните нови вещи, които ще настанят в бъдещият си дом някъде далеч от градският шум и урбанизацията.Да построиш къщата е най-трудната част след това всичко става по-лесно и особено ако с вас има надежден партньор какъвто можем да бъдем ние Хамали Попай – професионалните хамалски услуги за София и България.

Да започнем с техниката

Големите плазмени телевизори, стерео уредбите, компютрите и особено лаптопите станаха неизменна част от Българското семейство а още повече когато имате и собствена къща и искате тя да изглежда по европейски като онези, които сме гледали по филмите някъде на запад. Първото нещо, когато кажем техника е да подготвим кашони с които ще защитим и извозим въпросните вещи, след това залепяме добре и екип от три-четири (според зависи от сложността) момчета ще качат товарите на камион/и. Нашият професионален шофьор заедно с работният колектив ще се насочат по посока на вашата къща където хамалите ще свалят разпечат и положат техниката ви в помещение по ваш избор.

Мебелите също са важни

Ами как без мебели, бива ли нова къща със стари мебели … ? Действията както и при техниката се повтарят, избира се численоста на работниците, те опаковат вашите мебели и ги поставят в къщата ви. Тук обаче има една важна подробност, някои от мебелите трябва да бъдат демонтирани при преместване и ние като едни истински държащи на името си професионалисти предлагаме възможността да се възползват от монтаж и демонтаж както не веднъж сме споменавали в нашите фирмени статии.Накарайте къщата ви да грейне с хубавото канапенце, с прекрасното кресло и тихата и уютна спалня.

Пиано или Роял – преместване

Не се чудете ще свършим и тази работа за да запомните силата идваща от името Хамали Попай. Ние не се страхуваме от тежести дори понякога се шегувавме с тях защото това е нашето ежедневие да се борим, да бъде енергични да удволетворяваме вашите желания. Вие имате талант, не можете да си представите живота си без любимото пиано във вашата спретна къщичка, е вече няма да имате проблем защото ние сме хамали и ще ви свършим работа.