Hamalipopai.bg – новият блог на Хамали Попай

За всички редовни наши читатели и клиенти на професионалните хамалски услуги в България съобщававме за появата на новият персонален блог hamalipopai.bg от където да продължавате да откривате необходимите ви товарни дейнсти с които, се занимава фирмата ни.

Хамали Попай бе една от първите фирми за хамали в България, която свой уебсайт от където да демонстрира предложенията си на широката общественост и да остави координатите си в случаи, че решите да ни използвате. Не след дълго се появи и блогът на Хамали Попай а сега ви представяме и последното си откритие, което още повече ще ви улесни когато издирвате работници за да преместите, извозите и нанесете имуществото си.

Какво да очаквате в този блог

Много полезни за вас статии и новини идващи директно от фирмата ни както и мнения на потребители, които вече са видяли как действат хамалите с които разполагаме към актуалният момент. Полезната информация ще бъде подплатена със снимки и дори видео от нашите трудови действия, като при всяка промяна на цени, оферти, новости и други ще бъдете своевременно запознати. За в бъдеще ще се постараем да направим и възможност за директен онлайн контакт с наши служители като за това естествено ще пишем точно тук в блогът ни. Ако сте нови клиенти то разгледайте менютата в hamalipopai.bg и ще добиете тотална представа какви са възможностите, които сме тиражирали за вас.

Какво ще научите от блогът

Предлагаме ви малка карта на блогът за да разберете в детайли на какво ще се натъкнете ако решите да се задържите за по-дълго в нашите страници.

Транспортни услуги – приложение и подробности за развитието на товарният превоз с който, ние от Хамали Попай разполагаме и предлагаме на всички заинтересувани.

За нас и работата ни – подробности, история и въобще интересни факти от кухнята на фирмата ни. Сигурни сме, че ще ви е интересно да разберете как сме станали професионалисти в областта си.

Опаковане – за всеки нуждаещ се от преместване Хамали Попай предлагат дейности по опаковане на товарите му, използваме богата колекция от кашони в която ще защитим имуществото ви от счупване или други проблеми. А тук в блогът ще видите точно какво ви осигуряваме.

Други – статии свързани с трудът на Хамалите развитието му в България и не само както и още много много любопитни неща за работният сектор в който се трудим ние Хамали Попай.