Хамалските услуги на Попай – истински рай

Рай за всеки клиент, рай изразен в удобство и комфорт, цена и отношение и въобще всичко онова, което съставлява професионалният подход. Ние сме в играта и ще я играем до край за това се наричаме с името Попай, можем и влаедеем ситуацията по силов труд защото сме корави и преизпълнение с воля.

Раят за България

Ценоразписът за всяка една категория на предложенията ни е съвместим с възможностите на всеки човек търсещ професионално отношение и извършване на качествен труд. За разлика от много други в този бранш (говорим за страната) ние не искаме да качваме тарифата и сме стопирали цените без да мислим да ги вдигаме стремително.

На мнение сме, че всеки един гражданин на републиката ни може да използва транспорт, кашони и хамалски услуги съвсем спокойно като това, което ще заплати ще бъде възвърнато от към стойностен положен труд.

За конкуренцията и кризата

Кризата принуди конкуренцията в хамалският бранш да вдигне цените двойно дори тройно ние не следваме тази логика и да ни извинят колегите но както те така и ние следваме качеството но не ще си позволим да рискуваме загуба на онези наши любими хора/потребители, които се изказаха ласково за нас и продължават да го правят в същият дух.

Мнението ви за нас

Пишете ни и контактувайте с нас не важно само да ни наемете, важното е да осъзнаете, че се стремим да ви помагаме с тежките занимания каквито безспорно са преместването, нанасянето, ремонтните дейности и всичко онова що е съвеместимо с товарене и разтоварвавне.

Изпитваме нужда от духовити и стойностни хора родени ценители не няма да обърнем внимание на псувни, негативни коментари тип ала (много е скъпо) защото това не се вмества в общата ни политика и съждения най-малкото защото знаем колко струваме.

Онези, които ще окачествят този вид наши амбиции са същите с които бихме желали да работим тъй като знаят и могат да мислят преспективно и като победители такива каквито трябва да сме всички Българи и не се съмняваме, че ще го бъде както е казал народа!