Не просто Хамали а Хамали ПОПАЙ

Разликата между хамалите и нас Хамали Попай е че сме онези смели и амбициозни момчета пред, които препятствия не съществуват.

Радваме се на доброто си име защото показахме на цяла България, че сме едни достойни хора както и истински професионалисти.

Годините ни сблъскаха с какви ли трудности, пренесохме и обслужихме различни частни домове и институции, оправдахме очакванията на всички онези, които първоначално погледнаха със скептицизъм на твърдението, че в страната ни съществуват Професионални и висококачествени хамалски услуги именно такива презентирани от нас Хамали Попай.

Пътувахме и премествахме

Благодарение на транспортните услуги, които даваме за преместванията на клиентите ни, посетихме различни квартали, градове, села и дори държави извън родината ни. Носихме тежки мебели, скъпи и модерни офис техники, ценни произведения на изкуството, музикални инструменти и какво ли още не.

Международният транспорт също бе едно реално предизвикателство пред нас но ние с вещина и сили обработихме всяка една постъпила към нас заявка.

Предложихме и приложихме качествена опаковачна дейност за вас

Осигурихме възможност за всички потърсили ни клиенти да опаковат своето имущество когато го преместват и по този начин го защитихме от нараняване и счупване. За други пък продадохме кашони, които изиграха важна роля при освобождаването на пространство ви претупаните им домове и кабинети.

Посъветвахме всеки интересуващ се що е то качествено опакаковане и демонстрирахме уменията си на онези, които поръчаха именно Хамали Попай да се заемат с тази важна задача.

Работихме и се сработихме с по-голямата част от клиентите си

Блазни ни фактът, че много от домакинствата и администрациите за които оперирахме с тежки товари останаха очаровани от нас, а това много помогна за доброто име на фирмата ни. Ние не гониме само и единствено слава но пък когато тя съществува защо да я отричаме, вие сте онези отговорници за това Хамали Попай да е първата асоциация на човек който търси да наеме товаро-разтоварни услуги в София и по-голямата част от страната ни.

Благодарим на всички, които ни се довериха и ги каним отново да ни наемат ако имат нужда от подобен тип помощ.

Хамали Попай в интернет за ваше допълнително удобство

Глобалната мрежа е вашият виртуален помощник когато желаете да се свържете с нашата фирма, екипът ни създаде уебсайт и фирмен блог от където вие можете да прочетете подробна и детайлна информация за всички предлагани от нас услуги, можете да ни пишете писмо или просто да откриете офисите ни. Освен всичко, това ние продължаваме да ви представяме възможностите си като публикуваме материали за практиките ни, за новото около нас или просто мнения на тези, които вече ни използваха.

Благодарим ви!