хамали попай

Хамали ПОПАЙ –

преместване, хамалски услуги,

транспорт и продажба на кашони.

Хамали ПОПАЙ извършва тези услуги професионално над десет години и има хиляди доволни клиенти.

ПРЕМЕСТВАНЕ от Хамали Попай

Хамали ПОПАЙ имат в архива си хиляди клиенти, с чиста съвест казано, доволни клиенти. Преместването е процес, за който все повече хора вече търсят хамали. В София по неофициални данни 1/5 от населението е от провинцията. Разбира се, голяма част са студенти. Тези, които живеят в Студентски град обикновено не се нуждаят от хамали за своето преместване. Макар и такива случай да е имало. Но не малко семейства живеят под наем, а когато се преместват в нов апартамент под наем, те го наемат необзаведен. Налага им се да преместват пералня, хладилник, диван и т.н. Това означава, че се нуждаят от камион и хамали за своето преместване. Всеки може да направи справка в интернет сайтове за недвижими имоти и да види, че агенциите за имоти са стотици. Всички те обслужват повече или по-малко наемите на апартаменти. В имот.бг например почти не може да се попадне на обява, която не е от агенция. Не е ясен точния брой на семействата и лицата със собствено обзавеждане, но броя им е значителен, вероятно изненадващ.

Обикновено много такива семейства се спират на най-ниската цена, когато звънят на фирми за хамалски услуги. Уви, много от тези лица, които дават най-ниските оферти, въобще и нямат регистрирани фирми. Наистина не си струва да ти счупят пералнята или хладилника. Определено си струва да дадеш някой лев отгоре, но да си сигурен и спокоен, че обзавеждането ти ще бъде преместено здраво и непокътнато. Хамали ПОПАЙ са премествали антики от Музеи, експонати от Художествената галерия, както и скъпи антикварни сувенири от България до Италия. Напълно успешно! Безопасното преместване на обикновено обзавеждане не е проблем за професионалните хамали от ПОПАЙ.

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ от хамали ПОПАЙ

Под хамалски услуги може да се разбира всяко едно преместване, извършвано от хора, без участието на механика и машини. Преместването с електрокар на щайги със домати например очевидно не е хамалска услуга. Свалянето на диван от 4-ти етаж на блок, който няма асансьор – това е типичен пример за хамалска услуга. Разтоварването на тир е друг типичен пример.

ТРАНСПОРТ от хамали ПОПАЙ

Хамали Попай извършват и само транспорт. Разполагат със 12 камиона и бусове. Ако клиентите са склонни да рискуват сами да свалят пералнята си или хладилника до входа на блока, то шофьор от ПОПАЙ ще им съдейства при обезопасяването и връзването на товата в буса, а след това ще извърши единствено услугата транспорт до новият адрес.

ПРОДАЖБА НА КАШОНИ от Хамали Попай

Хамали Попай продават и кашони, подходящи за преместване на офис оборудване и домашна посуда. При желание кашоните може да бъдат доставени до Вашият адрес. Кашоните са с фирмен надпис на Хамали Попай,  но на склад има и кашони без такъв надпис.

ОПАКОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ от Хамали Попай

От Хамали Попай можете да закупите и скреч, бъбел фолио, както и да Ви бъде опакован на място и обезопасен даден артикул. Например не се колебайте да донесете в офиса на Хамали Попай картина, която смятате да изпращате в чужбина.