Хамалски улуги

Ние сме Хамали Попай, лидерът на българският пазар в предлагането на хамали и e еталон за качествени премествания от хамали в България. Разполагаме с хамали в София, хамали във Варна и Бургас. В клоновете ни за хамалски услуги предлагаме международно преместване, международен транспорт, продажба на кашони, транспорт и транспортни услуги в България и европеския съюз.

Добре дошли в Хамали Попай радваме се,че попаднахте на правилното място, където ще имате възможността да вникнете в същината на професионалните и качествени хамалски услуги.

Много от Вас, посетителите на Хамали Попай, ще намерят именно тази важна за тях информация, която странично затормозява мислите ни, било то помощ при нанасяне и преместване на апартамент или откриване на нов офис в различните точки на страната. 

Ето и това, което ще откриете в страниците на сайтът ни:

Монтаж & демонтаж на мебели и други

Транспортни услуги

Професионално опаковане

Продажба на кашони и чували за преместване, скреч и бабал фолио,

Поръчване на  оглед за преместване на дом и офис

Международно преместване

Съвети за опаковане

Преместване – технолигия

Клиенти на Хамали Попай

Добра комуникация между нас и клиентите

Контакти


Какво още ще откриете при нас

Пълна информация за всичко, което ви е от полза и е свързано с товароразтовараческия бранш, съвместно с услуги по превоз и опаковачни варианти, няма да сгрешите ако сложите адреса ни Хамали Попай към приоритетните (предпочитаните) от вас сайтове. Ще се радваме, ако станете наши редовни читатели.

хамали попайСред амбициите ни е и допълнителен блог към сайтът който да изграе роля на зареждащ юзърите с най-актуалното случващо се в тази сфера на труд.

На мнение сме,че Хамалският бранш става все по-популярен и търсен сред Българите и когато имате нужда от подобен тип работа ние фирмите трябва да се съобразим с всичките ви желания,да представиме възможно най-приемливите цени за вас и постоянно да покачваме качеството си,използвайки нова техника и добавяйки разнообразни пособия с които да сме поне крачка пред конкуренцията ни.

Ще ви презентираме и наши приятели които редом с това,че представляват конкуренция са именти и представляват наши учители,линковете към тяхните персонални сайтове и блогове ще намерите само тук и скоро.

Ние не искаме да се делим и да злобеем едни-срешу-други,идейте ни са да представим всичко най-хубаво съществуващо в страната ни макар,че има елементи които роптаят и използват подривни техники за да ни изкарат черни.

Пожелаваме на всички наши клиенти бъдещи и настоящи да бъдат здрави и най-вече разумни когато харчат парите си за Хамалски услуги,ние работим със студенти а те са каймака на държавата,от тях ще се роди едно истинско поколение което,да парадира за ниво и заслуженото призвание на републиката ни.Не бъдете скептични изхождайки от фактора младост,дори напротив понякога истинското желание да работим и градим живота си са сред най-важните елементи на човечеството,така трябва да бъде за да се развиваме в положителна насока.

Студентите не мързелуват

Самият факт,че сме ви предложили млади и стабилни момчети съвместяващи образованието с тежкият физически труд е красноречив за това което,те искат а именно да изкарват сами прехраната си,да плащат обучението си и главното което,трябва да касае всички наши посетители стремежа им да бъдат полезни!


Запитване за хамалски услуги