Хамали и хамалски услуги при преместване от ПОПАЙ БГ ООД

Хамали Попай е фирма, създадена 1995 година и вероятно е най-известната и авторитетна компания за хамалски услуги и товарен транспорт в София, както и безспорен лидер в корпоративни и локални премествания  за цяла България.

 хамали попайДоказателство за подобна високопарна теза са клиентите на фирма ПопайБГ – ООД. Няма друга фирма за хамалски услуги, която да обслужва толкова знакови държавни институции на България, толкова много банки, мобилни оператори, търговски центрове и молове, фабрики със скъпоструваща техника…

Попай БГ ежедневно предлага и хамали за преместване на каси

По отношение на безопасността на товара не може да бъде даден по-силен аргумент от това, че нашите  хамали са премествали антики и музейни експонати, някои оценявани на стотици хиляди долара. Подобни антики са били поверявани на Хамали Попай за международен транспорт и преместване.

хамали попай международен транспорт

Най-голямото доказателство, че хамали Попай са номер 1 и че сме най-добрият избор за Вашето преместване, е наличието на хиляди доволни семейства, чийто дом е бил преместен от нас. Стотици са и фирмите от малкия и среден бизнес, чийто офиси са били премествани от Хамали Попай.

Всичко, което беше казано до момента за фирмата е истина.

След като Хамали Попай са най-добрата фирма, няма ли да са и най-скъпи?

Малките фирми или самосиндикалните хамали наемат бусове и камиони, като заплащат на час. хамали попай международен транспортТова ги притиска да бързат, влошава работата им и т.н., а също оскъпява техните услуги. Поради ниският им професионализъм се нуждаят често и от повече хора за едно преместване. Наличието на 9 буса/камиона, в напълно изправно състояние, преминаващи редовни авто-прегледи прави Хамали Попай Вашият правилен избор. Наличието на опитни хамали със стотици премествания, които обучават адекватно младите хамали студенти, които ги дисциплинират и следят за съвестната им работа, също е причина да изберете хамалите на ПОПАЙ.

Ние хамали Попай предпочитаме да работим повече, с което можем да предлагаме конкурентни цени, вместо да разчитаме на по-малко работа, но високи оферти. Ако получавате и по-ниски ценови оферти, то ние на Ваше място сериозно бихме били обезпокоени за безопасността на Вашето оборудване и дали впоследствие няма да Ви поискат повече пари от уговореното. Последният приом е често срещан. А предлогът е, че работата е била повече, че са възникнали трудности, за които Вие имате вина. Внимавайте, тази практика е много често срещана, защото не рядко наистина се случва клиентите да представят един багаж първоначално, а впоследствие да се окаже много повече. Хамали Попай предлага на своите клиенти и оглед който е безплатен, когато това е необходимо и не е възможно по телефона да се добие ясна представа за обема на работата. Огледът по принцип е и от доказаната с времето практика най правилния начин за коректно оценяване , за Вашето преместване било то на офис, апартамент, тежка апаратура и др..

хамали попайХамали Попай цени и малките поръчки, имаме хиляди премествания, така че не се притеснявайте да се обадите на една мащабна и сериозна фирма за преместването само и единствено за пералнята, хладилника, дивана, други малки артикули . Определената цена която ще получите за преместването Ви, ще бъде съвсем коректна и адекватна на качеството. Не на последно място хамалите от Хамали Попай са възпитани, интелигентни младежи, здрави и тренирани момчета, ръководени от професионалисти с дългогодишен опит.

Не са необходими повече аргументи, ние сме правилният избор за Вас и Вашето преместване – обадете се сега! Бъдете от онези разумни наши клиенти, които са готови да отложат повторното си преместване, само защото държат да работят единствено и само с приятелски настроените професионалисти от Хамали Попай.