Транспортни услуги. Превоз на мебели, багаж. Преместване и транспорт на машини

Товарни превози и транспортни услуги – транспорт и обработка с вещите ви там, където ви е най-необходимо, благодарение на нас Хамали Попай Премествания на вашите офиси и домове до всяка една желана от вас точка – научете повече като се свържете с нас още сега.

Ние Хамали Попай разполагаме със съвременни товарни коли,предлагаме различни опции както стандартни така и експресни превози там където са ви необходими,всичките налични са комбинирани с възможността да използвате персонала ни от професионални товароразтоварачи.

Добрите новини

Понякога в живота на всички хора се получава така,че истински се нуждаем от започване на ново начало,въпросното може да значи нов дом,вила,работно място и всичко възможно което,да допринесе за бъдещите щастливи мигове.

Подходящ момент за вас е да използвате възможните варианти за професионални транспортни услуги като за тяхното извършване ще помогне нашият асистентски екип от товарачи.

Знаем,че от първостепенна необходимост представлява извършването на труда по обработка на различните по обем и размер товари и багажи.

Благодарение на опита с който се гордеем ние ще осъществим всичките възложени от вас задачи,няма да се спрем пред нищо тъй като за нас трдуности не съществуват.

Много години минаха в Превози и премествания и знаем от какво имате нужда,вашите условия ще бъдат приети моментално и ще бъдат покрити с високо качество,това от което имате нужда.

Ние разполагаме с камиони и бусове да 1500 кг с обем 16-22 куб. м.  изклччително подходящи за градски условия идеален център и зони с затруднен достъп, бусовете разполагат с падащи бордове за товарене на по тежки мебели, медецинска апаратура, каси, пиана, рояли и др.артикули с голямо собствено тегло.

Камион до 10 т с обем от 40 куб.м. Разполагащ с падаш борд до 1500кг и всякакви разрешителни за София, страната и чужбина.

Камиони и бусове,снабдени с пълната техника необходима за извършването на Премествания,младият персонал съставен предимно от студенти е обучен как да борави с всички помощни средства и да ви предостави едно перфектно изпълнение на работата към която се стремите.

За подробности около конкретиката около офертата като размери на стоката ви,опаковачни дейности,ценови преференции се свържете с нас.

Всички фактори ще бъдат взети под внимание и ще изготвим пакет от услуги който да представлява професионален помощник в нашето лице,вие попаднахте на правилният сайт  -hamalipopai.bg

 

Освен чисто технологическата част по извозване и товаро/разтоварване ще имате възможността да дадете мнението си относно как действат нашите работници,ние сме ги обучили да правят всичко спокойно,интелигентно и особено сръчно тъй,че при наличето на каквито и да било грешки не щадете критиките си,дори и те да ви се струват незначителни.

Още възможности за вас тук в Хамали Попай

 

Прочетете още за международните транспортни услуги предлагани от нас,пълна и подробна информация всичко от-до което,ви касае персонално.Любопитни новини в сферата на Спедицията и други подобни само тук и сега.

 

Търсете актуалните новини за Хамалите,работническата класа и студентите и намерете много полезни помагала за извършването на тежък физически труд.

 

Запитване за транспортни услуги