Съвети към клиентите при преместване от Хамали ПОПАЙ

Още по телефонният разговор е добре ясно и недвусмислено да ни информирате по възлови въпроси, които впоследствие ще касаят Вашето преместване. Също така за получаването на ценова оферта по телефона е необходимо да добием максимално ясна представа за Вашето преместване. Отговорете на всички въпроси, на които колегите ще се спрат още по телефона. Някой неща може да Ви се струват маловажни, но всъщност за нас и нашите хамали те имат голямо значение.

Първо, кажете точният адрес от който ще се товари и точният адрес, до който ще бъде извършено Вашето преместване.

Второ,  кажете етажът от който нашите хамали ще свалят на старият адрес и до кой етаж хамалите ще качват на новият адрес.

Трето, кажете дали нашите хамали ще могат да използват асансьор при Вашето преместване. Не само за старият адрес, но и за новият. Важно! Всичко ли може да се свали с асансьора или дори за малка част от багажа ще трябва да се използва мускулна сила и въжета по стълбите. Обезателно размерите и приблизителното тегло на товара. Ако имате колебания – ще пратим човек за предварителен и напълно безплатен оглед, който не Ви обвързва и ангажира с нашата фирма.

Четвърто, ние или Вие ще опаковаме? Ако ще опаковате Вие, разполагате ли със кашони и обезопасяващи, опаковъчни материали? Ако не разполагате, ние можем да Ви продадем на много изгодни цени. Правим това ежедневно.

Пето, ако ще опаковате сами… По никакъв начин не използвайте големите кашони за книги и папки. Една книга тежи малко, но голям брой книги или папки, натрупани в един голям кашон, а не в няколко малки, какти би трябвало, е нещо, за което си струва да платите повече. За да ви излезе по-евтино, моля съобразете се с това, че хора ще пренасят Вашето обзавеждане, а не животни. Важно! Задължително обзоначете кашоните с чуплив материал или ценности, независимо какви – лични сантиментални или просто скъпа техника. Ние обръщаме допълнително внимание на Вашата ценна собственост, защото безопасността й е от първостепенна важност… защото ние сме сериозна фирма.

Шесто, в денят на Вашето преместване се постарайте да има възможност нашият бус или камион да спре максимално близо до входа. Това важи и за двата адреса. Ако е необходимо, говорете предварително със съседите за свободно място за паркиране.

Седмо, доверете се на нашите хамали – те са образовани, възпитани и с много опит в работата си. Допуснете, че по-добре от Вас знаят как да преместват и как да обезопасяват оборудването. Мислете за нас и нашата работа, така както ние мислим за съвестното и коректно изпълнение на своята работа. Отнесете се с уважение към нашите хамали, така като ние се отнасяме с уважение към Вас. Вие виждате хамали днес, утре може да са депутати, нашият екип е подбран интелигентно. Вие работите и изкарвате парите си с честен труд, нашите хамали също, някой от тях печелят много добри пари. Ние не сме простаци от пл. Македония, а най-сериозната и добра фирма за хамалски услуги в България. Успешно сме премствали оборудване от Президентството и Народното събрание, от Художествената галерия и от музеи… бъдете спокойни, успешно ще преместим и Вашият багаж или оборудване.