Кашони за преместване на домове и офиси, опаковъчни материали на склад, Продажба на едро и дребно.

РАЗМЕРИ И ЦЕНИ.

кашони – 35 х 35  х 35 трипластови – 1,50 лв. за бр.

кашони – 40 х 30  х 30 трипластови – 1,60 лв. за бр.

кашони – 45 х 33 х 31 трипластови – 1,80 лв. за бр.  Изключително подходящ за архив при преместване или съхранение.

кашони – 55 х 32 х 35 трипластови – 2,00 лв. за бр. Кашона е подходящ както за архив така и за дребни предмети.

кашони – 55 х 32 х 35 петпластови – 2,50 лв. за бр. Кашон много здрав подходящ за международно преместване, съхранение и преместване на архивни папки, хартия и други малки артикули с тежко собствено тегло.

кашони – 60 х 40 х 40 трипластови – 2,40 лв. за бр. Кашон за артикули, едри и дребни, офис консумативи.

кашони – 60 х 40 х 40 петпластови – 3,00 лв. за бр. Кашон за едри и дребни артикули, става и за сгънати дрехи завивки. Използва се и за международно преместване.
кашони – 70 х 50 х 40 трипластови – 3,00 лв. за бр.  Кашон за дрехи и завивки.

стреч фолио – 10 лв. за 1 ролка ( 23 микрона 2,500 кг ) Използвасе за запазване на мебели, опаковане на палети, кашони.  Не предпазва от удар и непрофесионално преместване.

тиксо кафяво ( скоч )  – 2 лв за 1 бр. ( широчина 4 см. )

бабал фолио ( айропласт ) – 1 лв за кв. м.

доставка до адрес в София 10 лв.

Кашони от хамали Попай

 

Искате да използвате Хамалски услуги но се чудите как да опаковате наличните ви изключително ценни за вас предмети,колебаете се как точно да ги защитите и подготвите за манипулация когато професионалистите които,сте решили да използвате дойдат, е ние Хамали Попай сме се погрижили.

Ние предлагаме оригинални подходи при опаковането като  сме приготвили различни по вид кашони,подсилени и във всякакви размери за да останете напълно удоволетворени и естествено предпазени от всякакви възможни препятствия.

Използвайте професионалните консултанти на Хамали Попай за най-подходящите кашони при ползваемост на различните ви предмети.Не стига просто да вземете кашон и да наблъскате вътре различни по вид и принадлежност аксесоари,трябва да бъдете прецизни и да създадете необходимата селекция и подбор за което,ще ви помогнат именно асистентите с които разполагаме.

Какво ни дават кашоните

Те са най-добрата опаковка когато складираме,пренасяме,запазваме

вещите и аксесоарите си,удобни и различни по размери и варианти

те са най-масовото средство използвано от обществото в днешни

дни,вероятно единствената по-добра алтернатива са контейнерите

които обаче биха ви излезли доста по-скъпо и ще представляват

по-сериозно неудобство при евентуалното ви желание за премествания.

Запазете имуществото си използвайки кашони

Кашонирайте всичко което,няма да използвате но все пак представлява сантиментална стойност за вас,свалете опакованите ви вещи в мазето или подредете прилежно в гардероба,така ще си осигурите бърз достъп до гореспоменатите възможно изразени като стари книги,албуми,колекции от марки и други подобни,а те пък от своя страна ще ви върнат в красивите спомени от младостта ви.

*Кашоните които предлагаме могат да се комбинират и с чували които,също сме предвидили за да подсилим сигурността на ценностите ви.Директно от нас можете да закупите и залепващи материали тъй,че ще ви спестим неудобството да се лутате по всевъзможни магазини за набавянето им.

 

Нашите опаковани вещи

 

Опаковката сама по себе си представлява дълъг живот за различните предмети с които,разполагате разбира се трябва да подберете подходящата такава съобразена с размера на запазване на средствата ви.

Не искаме да всяваме паника но ви съветваме да бъдете много внимателни когато опаковате,особено ако в наличност съществуват чупливи вещи то е напълно възможно да не се съобразите в какъв кашон ги поставяте и ако не направите правилната преценка при евентуални преноси на въпросната опаковка са възможни счупвания и наранявания още повече ако кашонът не е подсилен,заради това е най-добре да се обърнете към специалисти като нас Хамали Попай защото имаме опит и знаем кое е редно и кое не.

Позволете ни да ви консултираме а Вие индивидуално ще решите дали това което,ви препоръчваме е добро или лошо,можете да задавате въпросите си на нашата електронна поща,приветстваме ви с добре дошли!